Schilderwerk binnen / Buiten

 Echt Vakmanschap 

Schilderen is meer dan alleen verfraaien. Schilderen is onderhoud plegen voor jaren. Met een eindresultaat dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Voor jaren in het verschiet. Schilder  Bos verstaat met meer dan 25 jaar werkervaring zijn ambacht. Hij weet alles van verfsystemen en is daardoor in staat zijn opdrachtgevers optimaal en vrijblijvend te adviseren over de beste oplossingen en natuurlijk mooiste kleurstellingen.

Milieubewust

De strenge milieu eisen hebben de verf industrie niet onaangeroerd gelaten. Schilder Bos volgt deze ontwikkelingen op de voet. Zo maakt hij steeds meer gebruik van oplosmiddelvrije verven. Deze verven leveren aanzienlijk minder milieubelasting, deze natuurlijke verven zijn geurarm en bieden dezelfde uitmuntende kwaliteit als de traditionele verven. Dus zijn deze verven niet alleen gezond voor mij maar ook voor u.

De beste producten

Zo werkt Schilder Bos alleen met hoogstaande producten o.a.: Wijzonol LBH , Sigma, Brink Molyn, Drenth ,Boonstoppel en Evert de Koning lijnolie verven. Echte vakman verven voor het beste resultaat en lange levensduur. Zo word Evert de Koning lijnolie verf vaak voorgeschreven bij monumentale panden dit product heeft z’n hoge bolle glans dat is uniek in ons vak en dat zet net even de puntjes op de i. Dus bel gerust voor een gedegen vrijblijvend advies met Schilder Bos of Mail hij leest hem dagelijks.

 
 
 
Webdesign by: Bos Internet