Schilder Bos
    

Werkzaamheden

Schilderwerk binnen / Buiten

Echt Vakmanschap

Schilderen is meer dan alleen verfraaien. Schilderen is onderhoud plegen voor jaren. Met een eindresultaat dat niet alleen mooi, maar ook duurzaam is. Voor jaren in het verschiet. Schilder  Bos verstaat met meer dan 25 jaar werkervaring zijn ambacht. Hij weet alles van verfsystemen en is daardoor in staat zijn opdrachtgevers optimaal en vrijblijvend te adviseren over de beste oplossingen en natuurlijk mooiste kleurstellingen.

Milieubewust

De strenge milieu eisen hebben de verf industrie niet onaangeroerd gelaten. Schilder Bos volgt deze ontwikkelingen op de voet. Zo maakt hij steeds meer gebruik van oplosmiddelvrije verven. Deze verven leveren aanzienlijk minder milieubelasting, deze natuurlijke verven zijn geurarm en bieden dezelfde uitmuntende kwaliteit als de traditionele verven. Dus zijn deze verven niet alleen gezond voor mij maar ook voor u.

De beste producten

Zo werkt Schilder Bos alleen met hoogstaande producten o.a.: Wijzonol LBH , Sigma, Brink Molyn, Drenth ,Boonstoppel en Evert de Koning lijnolie verven. Echte vakman verven voor het beste resultaat en lange levensduur. Zo word Evert de Koning lijnolie verf vaak voorgeschreven bij monumentale panden dit product heeft z’n hoge bolle glans dat is uniek in ons vak en dat zet net even de puntjes op de i. Dus bel gerust voor een gedegen vrijblijvend advies met Schilder Bos of Mail hij leest hem dagelijks.


Behangwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen! Individualisering is de trend. Iedereen wil iets van zichzelf in een woning kwijt en dat spreekt voor zich. Thuis kunt u lekker tot zichzelf komen. De één doet dat in een modern interieur, de ander houdt meer van klassiek en weer een ander wenst een tijdloze uitstraling.
Ik wil u graag helpen met het zoeken naar de juiste sfeer in uw woning of kantoor. Hierbij kunnen wij u vele soorten wandafwerking aanbieden.
Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden dan u zich voor kunt stellen. Buiten het klassieke behang zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van wand afwerkingen met meer kleuren muurverven en zeer duurzame, ondergrondversterkende en decoratieve glasweefsel systemen.
Zoals u kunt lezen bieden wij u een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met mij bespreken. Op basis hiervan maak ik graag een vrijblijvende prijsopgave voor u. Wij horen graag van u!
En mischien ter overvloede maar ook op behangwerk geld winterkorting van totaal 30%.


Beglazing

Schilder Bos bied u een compleet pakket aan diverse glassoorten zoals: enkelglas

  • dubbel glas
  • hoog rendementsglas Hr+ Hr++ of Tri iso glas (eventueel voorzien van een ventilatierooster)
  • spiegels
  • figuurglas
  • veiligheidsglas
  • specialistisch glas (o.a. glas in lood)


Ook voor leveren van glas kunt u bij Schilder Bos goed terecht.Ieder vertrek heeft zijn eigen beglazing eisen, dus laat u gewoon voorlichten op dit gebied. Want weet u waar een stukje veiligheidsglas in moet of een isolatie rooster. Schilder Bos weet hier alles van en hij komt graag bij u langs om e.e.a. met u vrijblijvend door te nemen.Wist u overigens dat in de meeste garantie bladen staat dat u drie jaarlijks uw beglazing kit moet controleren / vervangen. Dit is zowel binnen als buiten! Dit is zeker geen overbodige luxe want, het voorkomt niet alleen inwateren maar verlengt ook uw schilderwerk met jaren.

Neem gerust hierover contact op met Schilder Bos zodat hij u uit kan leggen wat uw voordeel is!!!